POTRAVINOVÁ POMOC PRE DOMOV DÔCHODCOV V ŠALI

Július Pinter z OZ Palma dnes priniesol do Domova dôchodcov v Šali rôzne druhy potravín. Medzi potravinami sa nachádzala bohatá ponuka ingrediencií na prípravu chutných jedál. OZ Palma bolo založené v roku 2017 za účelom rozvoja sociálnych, hmotných, zdravotných, emocionálnych a rozumových potrieb fyzických osôb s ťažkým zdravotným a telesným postihnutím. ,,Snažím sa pomáhať nielen hendikepovaným ľuďom, ale aj seniorom. Ďakujem mestu a primátorovi Šale Jozefovi Belickému, ktorý nás vo všetkom podporuje, ďakujem všetkým ľuďom a zamestnancom Domova dôchodcov, vrátane pani riaditeľky, ktorí pomohli OZ Palma v podobe dvoch percent z dane. Zároveň by som sa chcel touto cestou poďakovať aj spoločnosti Nestlé Slovensko s.r.o., Prievidza za tieto dary v podobe potravín,“ hovorí Július Pinter.

OZ Palma sa práve teraz v čase šírenia ochorenia COVID-19 snaží potešiť aj našich seniorov, ktorí momentálne svoj čas trávia často doma. Svoje poďakovanie vyjadrila aj riaditeľka Domova dôchodcov v Šali Janka Hušvétyová: ,,Chcela by som sa poďakovať OZ Palma za tento krásny a hodnotný dar, ktorý bude použitý pre našich rizikových nízkopríjmových občanov, ktorým taktiež Domov dôchodcov v Šali zabezpečuje stravovanie formou donášky jedla do domu. Zároveň sa chcem poďakovať aj zamestnancom domova, ktorí darovali združeniu dve percentá. Ostatných ľudí týmto prosím, aby v prípade, že nevedia, kde by mohli pomôcť svojimi dvomi percentami z dane na budúci rok, nech určite porozmýšľajú nad OZ Palma.“

Teší nás, že si ľudia v týchto ťažkých časoch v našom meste nezištne naďalej pomáhajú. Pevne veríme, že len spoločnými silami dokážeme prekonať všetky nepríjemné chvíle.

(DH)

viac informácií

Zariadenie bolo vybudované s podporou Európskej únie, z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu SR